Het Koru Hotel ligt in het hart van de Brabançonne Hesbaye en nodigt u uit voor een reis …

Hotel Koru

Bernadette van Empel, eigenares van het Koru hotel, had een droom en heeft 5 jaar de tijd genomen om dit fantastische project te realiseren.

Niets werd aan het toeval overgelaten in de verschillende fases van het ontwerp en de bouw van het hotel, dit alles om de gasten een uitzonderlijke ervaring aan te bieden.

gordijnen en glasgordijnen

Het hotel ligt in een landelijke omgeving in de entiteit van Autre Eglise en biedt, naast de 7 kamers, een gastronomisch restaurant, een spa en prachtige tuinen.

Over de inrichting van de 7 kamers werd goed nagedacht, elke kamer neemt ons mee op reis naar een andere regio van de wereld. De Apsaras-kamer brengt ons naar het prachtige Cambodja, terwijl de atmosfeer in de Malu-kamer de inspiratie vond bij de voorouderlijke kunst van de Australische Aboriginals.

Louvers heeft bijgedragen aan het versterken van de identiteit van elke kamer door op zoek te gaan naar speciale en inspirerende stoffen, elk aangepast aan de verschillende atmosferen. Het is door kleine details dat de uiteindelijke gordijnen, sluiers, kussens en beddengoed hebben geholpen om de sfeer van de regio per kamer te bevestigen.