Cronos Gebouw te Antwerpen : Brengt Louvers een extra touch in de afwerking…

In de kader van zijn succesvolle groei, opent de Cronos Groep nieuwe kantoren te Antwerpen. Net voor je op de Antwerpse Linkeroever in de file van de Kennedytunnel duikt, rijst aan je linkerkant in het Katwilgpark een nieuw gebouw op. Dit is het eerste gebouw binnen een heel groot project.

Cronos Groep is een diverse groep actief in meerdere innovatieve sectoren. Ze willlen een katalysator zijn in het vertalen van wetenschappelijke onderzoeken rond nieuwe technologieën naar zakelijke oplossingen toe.

Cronos is een cluster van IT start-ups dat een snelle groei heeft doorgemaakt, die zich nog steeds uitbreidt en dus extra ruimte nodig heeft.

Het wordt een atypisch landschapskantoor met een zeer uitdagende architectuur die zich zowel binnen als buiten laat opmerken. Aan de buitenkant wordt dat vertaald in de kenmerkende vormgeving van de zijgevels, de grote glaspartijen over de volledige hoogte van de voor- en achtergevel en in de bijzondere vormgeving van het dak

Binnen in het gebouw heeft Louvers voor een extra Touch in de afwerking gezorgd , de specifieke louvers  binnen zonweringen in aanvulling met rolgordijnen, gordijnen zorgt voor een mooie harmonie met het geheel

Aan de  gependelde elektrische gordijnrails op grote hoogte kan met het meesterschap van het Louvers team bewonderen